MFAS Recensies

Testimonials

1-10 van 13

Arne de Beer, senior belastingadviseur vaktechniek bij Alfa Accountants en Adviseurs

MFAS is een praktisch en veelzijdig hulpmiddel voor onze belastingadviseurs. We werken er al meer dan 10 jaar mee. Als verantwoordelijke voor vaktechniek ben ik kritisch op de bronnen en hulpmiddelen die onze adviseurs gebruiken. De ervaringen met MFAS zijn heel positief. Ik kan me eigenlijk niet voorstellen dat je adviseert zonder MFAS.

Bram Breederveld, partner Blaak en Breederveld Accountants

Al geruime tijd zijn wij met ons kantoor een fervent gebruiker van MFAS. De combinatie van een krachtige op de praktijkgerichte, goed toegankelijke database met modelovereenkomsten, adviesnotities en goed opgebouwde rekenmodellen, maakt MFAS tot een onmisbare tool voor de MKB-accountant en belastingadviseur. Vooral de rekenmodellen zorgen ervoor dat de financiële gevolgen van de belangrijkste fiscale onderwerpen ook voor cliënten helder voor het voetlicht kunnen worden gebracht. De database geeft goede samenvattingen per onderwerp en geeft tevens aan waar je de diepte in moet gaan. Kortom ik zou niet niet graag zonder MFAS willen.

Frans Rikhof, Director Bureau Informatievoorziening

Ernst & Young was in 1994 de eerste organisatie die MFAS ging gebruiken. Wij hebben het geïntegreerd in onze super uitgebreide database met vakinformatie. Wij krijgen de updates dagelijks aangeleverd. Onze statistieken laten zien dat MFAS zeer hoog scoort. Voor vooral de jonge adviseurs is MFAS zeer nuttig omdat het praktisch is en oplossingsrichtingen biedt.

Gerrit den Hartog, Tax Partner

Als je snel wat leuke tax planningstools nodig hebt is MFAS een uitstekend hulpmiddel. Het is altijd up-to-date, pragmatisch opgezet en geschreven met veel gevoel voor de praktijk. Vooral voor de dga-adviseur is MFAS een must. Het brengt je op goede ideeën en je kunt je klanten er echt beter en breder mee adviseren. De rekenmodellen zijn ook superhandig om aan te geven wat er nou echt aan voordeel te behalen is. Dus als ondersteuning in de dagelijkse praktijk vind ik MFAS echt een must voor iedere adviseur. Ik heb er veel gemak van.

Guus Bakker, Hoofd Fiscale Afdeling FoedererDFK

Wij gebruiken MFAS al vele jaren. De praktische toepasbaarheid en effectiviteit bij het adviseren van onze klanten is in de loop der jaren alleen maar toegenomen. Het is dus eerst via MFAS de richting van je oplossing bepalen en dan met behulp van overige informatie je cliënt diverse alternatieven kunnen voorleggen. Ook bij bezwaar- en beroepsprocedures is het verstandig te kijken in MFAS of er al zaken zijn geweest die het discussiepunt hebben behandeld. MFAS is een nuttig en effectief hulpmiddel voor de dagelijkse praktijk van de belastingadviseur.

Hanneke Kroonenberg, structureerder

Ik ben als regelmatige gebruiker van MFAS zeer tevreden. Vooral de rekentools worden door mij veel gebruikt want zij geven snel rekenkundig inzicht. Ook de wekelijkse nieuwsbrief wordt als een goede toegevoegde waarde ervaren.

Lisette van der Valk, Fisc@liset

Ik werkte bij Ernst & Young veel met MFAS. Het eerste dat ik deed toen ik in 2004 voor mezelf begon, was het nemen van een abonnement. Ik snap niet dat er adviseurs zijn die het zonder denken te kunnen. MFAS heeft mij geholpen bij het opbouwen van een succesvolle praktijk.

René Kuijs, directeur-eigenaar

Je toegevoegde waarde als adviseur wordt bepaald door wat de klant ervaart aan toegevoegde waarde. Het enkel verzorgen van de jaarrekening en de aangifte inkomstenbelasting zal door de verdergaande automatisering steeds minder als toegevoegde waarde worden ervaren. Proactief adviseren is antwoord geven op niet gestelde vragen. Met MFAS heb ik snel toegang tot praktische toepassing van wet en regelgeving. Daarnaast stellen de rekenmodellen me in staat om advies snel cijfermatig te onderbouwen. Al meer dan 10 jaar gebruiken wij MFAS in onze adviespraktijk en draagt MFAS bij aan het proactief adviseren

Rieks Koning belastingadviseur, LenS Accountants BV

De software van MFAS gebruik ik al vanaf enkele jaren nadat het op de markt beschikbaar kwam, dus vanaf ergens in de jaren ’90. Sinds die tijd ben ik twee keer van werkgever veranderd en beide keren heb ik er op aangedrongen dat ik wel met MFAS zou kunnen blijven werken. Ik gebruik het programma als ik snel even wil nazien “hoe zat het ook al weer?”, waarbij de mogelijkheid om door te linken naar brondocumenten dan ook geregeld van pas komt. Ook de rekenprogramma’s vind ik erg handig in de dagelijkse praktijk. Ik maak er geregeld en steeds meer gebruik van.

Sander Brouwer, Partner van de Hooge Waerder

MFAS wordt in onze praktijk dagelijks gebruikt. Met MFAS kunnen wij onze klanten proactiever benaderen en beter van advies voorzien. De rekenkundige onderbouwing door middel van de rekenmodules biedt echt toegevoegde waarde voor de klant.
Complementary Content
${loading}