Z7_99H0H382L86450A9C0F99U3GP7
MFAS Recensies

Testimonials

1-10 van 17

Allen Fincke en Frank Voermans, Remmerswaal Accountants & Adviseurs

Wij maken als kantoor al bijna 20 jaar naar volle tevredenheid gebruik van MFAS. MFAS is het programma om de wetgeving praktisch te doorgronden, waarbij vaak complexe regelgeving en jurisprudentie in de zogenaamde “Jip en Janneke-taal” wordt samengevat en uitgelegd. Een ander belangrijk aspect is dat het je rekenmodellen geeft, waarmee je de fiscale wet- en regelgeving ook inzichtelijk in cijfers en bedragen weer kunt geven. En één van de belangrijkste rekenmodellen is het financiële planningsmodel, dat wij ook zeer regelmatig gebruiken voor onze cliënten. Daarnaast hebben we bij MFAS ook nog het persoonlijke aspect dat erg van belang is. In de loop der jaren hebben wij met Henry en Trudie en hun team een band opgebouwd, waarbij de (buitenlandse) cursusreizen ons altijd leerzame en betekenisvolle ervaringen hebben opgeleverd. Mede ook hierdoor voelen wij ons nooit geremd, om ook allerlei niet alledaagse fiscale vraagstukken bij hen weg te leggen, om hierover samen te kunnen sparren en brainstormen. Voor ons gevoel is het daarbij ook voor MFAS altijd weer een uitdaging om hier op in te gaan en hun adviesteksten en rekenmodellen eventueel dientengevolge aan te vullen. Kortom, een abonnement op MFAS is ons inziens een onmisbaar instrument in de fiscale adviespraktijk in het MKB!!!

Arne de Beer, senior belastingadviseur vaktechniek bij Alfa Accountants en Adviseurs

MFAS is een praktisch en veelzijdig hulpmiddel voor onze belastingadviseurs. We werken er al meer dan 10 jaar mee. Als verantwoordelijke voor vaktechniek ben ik kritisch op de bronnen en hulpmiddelen die onze adviseurs gebruiken. De ervaringen met MFAS zijn heel positief. Ik kan me eigenlijk niet voorstellen dat je adviseert zonder MFAS.

Bram Breederveld, partner Blaak en Breederveld Accountants

Al geruime tijd zijn wij met ons kantoor een fervent gebruiker van MFAS. De combinatie van een krachtige op de praktijkgerichte, goed toegankelijke database met modelovereenkomsten, adviesnotities en goed opgebouwde rekenmodellen, maakt MFAS tot een onmisbare tool voor de MKB-accountant en belastingadviseur. Vooral de rekenmodellen zorgen ervoor dat de financiële gevolgen van de belangrijkste fiscale onderwerpen ook voor cliënten helder voor het voetlicht kunnen worden gebracht. De database geeft goede samenvattingen per onderwerp en geeft tevens aan waar je de diepte in moet gaan. Kortom ik zou niet niet graag zonder MFAS willen.

Frans Rikhof, Director Bureau Informatievoorziening

Ernst & Young was in 1994 de eerste organisatie die MFAS ging gebruiken. Wij hebben het geïntegreerd in onze super uitgebreide database met vakinformatie. Wij krijgen de updates dagelijks aangeleverd. Onze statistieken laten zien dat MFAS zeer hoog scoort. Voor vooral de jonge adviseurs is MFAS zeer nuttig omdat het praktisch is en oplossingsrichtingen biedt.

Gerrit den Hartog, Tax Partner

Als je snel wat leuke tax planningstools nodig hebt is MFAS een uitstekend hulpmiddel. Het is altijd up-to-date, pragmatisch opgezet en geschreven met veel gevoel voor de praktijk. Vooral voor de dga-adviseur is MFAS een must. Het brengt je op goede ideeën en je kunt je klanten er echt beter en breder mee adviseren. De rekenmodellen zijn ook superhandig om aan te geven wat er nou echt aan voordeel te behalen is. Dus als ondersteuning in de dagelijkse praktijk vind ik MFAS echt een must voor iedere adviseur. Ik heb er veel gemak van.

Guus Bakker, Hoofd Fiscale Afdeling FoedererDFK

Wij gebruiken MFAS al vele jaren. De praktische toepasbaarheid en effectiviteit bij het adviseren van onze klanten is in de loop der jaren alleen maar toegenomen. Het is dus eerst via MFAS de richting van je oplossing bepalen en dan met behulp van overige informatie je cliënt diverse alternatieven kunnen voorleggen. Ook bij bezwaar- en beroepsprocedures is het verstandig te kijken in MFAS of er al zaken zijn geweest die het discussiepunt hebben behandeld. MFAS is een nuttig en effectief hulpmiddel voor de dagelijkse praktijk van de belastingadviseur.

Hanneke Kroonenberg, structureerder

Ik ben als regelmatige gebruiker van MFAS zeer tevreden. Vooral de rekentools worden door mij veel gebruikt want zij geven snel rekenkundig inzicht. Ook de wekelijkse nieuwsbrief wordt als een goede toegevoegde waarde ervaren.

Huub Savelkoul

Ik ben inmiddels 65 jaar oud en mijn advieswerkzaamheden aan het afbouwen. Daarom wil ik mijn abonnement op MFAS per 30 juni 2021 opzeggen. Ik dank jou en alle medewerkers van MFAS voor alle nuttige informatie en mooie producten waardoor ik jarenlang prima en met veel vertrouwen en genoegen heb kunnen adviseren. Nogmaals hartelijk dank voor de jarenlange service. Met vriendelijke groet, Huub Savelkoul

Lisette van der Valk, Fisc@liset

Ik werkte bij Ernst & Young veel met MFAS. Het eerste dat ik deed toen ik in 2004 voor mezelf begon, was het nemen van een abonnement. Ik snap niet dat er adviseurs zijn die het zonder denken te kunnen. MFAS heeft mij geholpen bij het opbouwen van een succesvolle praktijk.

Marc Couteaux, Fiscaal Adviseur & Register Adviseur Bedrijfsopvolging

Naar mijn mening is MFAS een perfecte informatiebron voor de belastingadviseur bij de uitoefening van zijn/haar vak. Bovendien, omdat je met MFAS je werk beter kan doen, kan je jezelf ook beter ontwikkelen in je vak. MFAS helpt je namelijk met het opbouwen van je fiscale kennis en vaardigheden. Wat ik verder prettig en nuttig vind zijn de verwijzingen naar externe bronnen en naar andere interne informatie die met het onderwerp te maken hebben. Ik gebruik MFAS sinds 2007 bijna dagelijks
Complementary Content
${loading}